Mere information

 

fakirshow er et blandet underholdnings indslag til dit arrangement.

showet kan reguleres til at vare fra 30 til 60 min. eller evt 3 x 30min. alt efter dit behov.

jeg starter med akkustisk musik i lidt retro stil efter behov, dvs måske stille syng med, " gang i den numre " som det nu passer bedst til dit arrangement. jeg afslutter med old time rock`n roll numre med fuld fart derudaf.

eksempel på akkustiske numre:  wonderfull soupstone,  stik mig en øl,  så længe jeg lever,  hvalen valborg,  havaje,  midtnight special,  solen er så rød mor,  kærligheden brænder og mange flere.

eksempel på elektriske numre:   johnny B goode,  jailhouse rock,  summertime blues,  six days on the road,  sweet home alabama,  keep your hands to your self,  inga katinka og smukke charlie, mm.

I denne musikalske sammensætning blandes sjov varieret underholdning med bl.a. makita symphonien,  fremført på akku-skruemaskiner til johan strauss,  opus 3 an der schoenen blauen donau,  der først bliver præsenteret af en skør skæg japaner på behørig vis.

Og ikke at forglemme det fantastiske og farlige fakirshow, hvor den berømte fakir - ja ikke andre end guru kongen " KING GURU "  vil ofre sig og ligge på ikke mindre end 1333 sylespidse søm,  med frivillig fra salen stående ovenpå sig.  og endnu værrer er der i sømbrættet indbygget en endnu mere dødsensfarlig overraskelse,  uha det er farligt og for ikke at slutte her vil der blive spillet på det livsfarlige FAKIR ORGEL så bare vent og se.

Jeg tager også ud og spiller bare musik, men der er ikke noget fast program, så det aftales efter dit konkrete behov.

Iøvrigt er prisen umiddelbart rigtig rimelig, alt efter hvor og hvor meget, hvor henne  o.lign.